sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Lapsuudenponit kuntoon - tälläkertaa oikeasti

Aiemmin aloitin siis karsimaan kokoelmaani vielä kovemmalla kädellä. Kaikki re-rootatut ponit saivat lähteä. Ei mennyt kovin pitkään kun törmäsin ongelmaan. Entäs ne lapsuudenponit jotka laitoin aiemmin kuntoon? Niillä oli osalla Dollyhairia päässä, eikä se nyt sopinut ollenkaan. En muutenkaan tykännyt poneista Dollyhairin kanssa, sen kun näkee niin kaukaa ettei se ole alkuperäistä nähnytkään.


Ensimmäisenä päätin testata Poseyllä miten aidon ponihiuksen siirtäminen onnistuu. Omasta hyllystä löytyi yksi ylimääräinen Posey, joka sai uhrata omat karvansa tälle yksilölle. Se kävikin yllättävän helposti, ja en voisi olla yhtään tyytyväisempi tulokseen! Onhan se nyt miljoona kertaa parempi kuin Dollyhairin kanssa, ja mikä parasta, niin lähellä alkuperäistä kuin mahdollista!


 Sen jälkeen käsittelyyn pääsi Baby Rainfeather. Se näytti itseasiassa ihan nätiltä Dollyhairien kanssa, mutta nyt ei tehdä poikkeuksia. Joten ei muuta kun hiukset pois ja Majesty pääsi luovuttamaan karvansa.


Kamera näköjään tarkensi ihan mihin sattuu, mutta oleellinen näkyy hyvin. Nyt on taas vauvalla aitoa ponihiusta!


Viimeisenä tällä kertaa onkin Baby Firefly. Olin oikeastaan todella tyhmä kun sen harjan aikanaan vaihdoin. Sen häntä oli säälittävä tynkä, eikä harja enää sopinut dollyhairin hännän kanssa yhteen ollenkaan. Fiksu olisi etsinyt aidon hännän. Eipä sitä silloin ajatellut.


Ja nätti tuli siitäkin! Olen kyllä niin tyytyväinen että päätin aloittaa tämän urakan. Enää hyllyssä onkin vain Sundance joka tarvitsee aidot hiukset Dollyhairin tilalle. Sen ei pitäisi olla ihan hirveän vaikea juttu, sen värisiä halpoja poneja on kuitenkin aika monta.


Ei muutakun oikeanlaisia baitteja etsimään!

1 kommentti:

  1. Haaah! Blogissa on sulle haaste! :) http://oceansizelove.blogspot.fi/2013/10/haaste-asioita-hihnan-toisesta-paasta.html

    VastaaPoista