perjantai 6. syyskuuta 2013

Loput elokuun poneista

Tähän väliin voisinkin esitellä loput elokuussa kotiutuneista poneista. Ihan ensimmäisenä tietenkin; Princess Moondust. Enää ei montaa tästä sarjasta puutu! Taffeta ja Misty pitäisi vielä jostain löytää. Tämä kuuluu sarjoihin jotka haluan hyllyyn ihan täydellisenä, ja tämänkin ponin ainoa miinus on pieni naarmu silmässä.




Myös uusi Posey liittyi taas laumaan! Posey on siis varmaan lempiponin tällä hetkellä (vaihtelee ihan päivittäin..) ja sen erilaiset variaatiot ovat aina hakusessa. Tämä on kuitenkin ihan normaali versio, mutta harvoin löytää näin pinkeillä hiuksilla. Naamassa on vähän punaista jälkeä, mutta onneksi keltaisesta ponista jäljet saa todella helposti irti.




Magic Star on myös ollut etsinnässä jo pidempään. NSS versio hyllystä jo löytyy, mutta SS ponit ovat kyllä vieneet sydämeni ihan täysin. Ne pitää saada kaikki. On se kyllä kumma, keräilyn alussa olin vakuuttunut että minun hyllyyni ei muuten tule yhtään SS-ponia. Pöh, nehän on ihania!




Ja VIHDOIN ja viimein! Täydellisessä kunnossa oleva Gingerbread! Tätä sai kyllä etsiä sitten kauan. Aina oli jotain vikaa, jos ei ollut syöpää tai keltainen vartalo, niin sitten oli ainakin silmät tai hiukset pilalla. Mutta nyt etsintä on ohi, toivottavasti saan sen pysymään noin nätissä kunnossa. Tätäkin posea pidin joskus ihan kamalana, mutta on se mieli siitäkin muuttunut..




Bonnie Bonnets taas vaatii vielä vähän työtä. Hiukset huutavat vielä lisää hoitoainetta ja suoristusrautaa, eikä kyllä uusintapesukaan olisi pahitteeksi.



Ja vielä lisää So Soft-poneja.. SS Sundance. Tämäkin on ihan nätissä kunnossa, mitä nyt pientä kulumaa siellä täällä. So Soft-ponit ovat ainoa sarja jotka hyväksyn hyllyyni pienillä virheillä, näitä kun on niin vaikeaa löytää ihan täydellisessä kunnossa. Normaali versio Sundancesta onkin yksi lapsuudenponeistani, joten tottakai tämäkin piti saada.




2 kommenttia:

  1. Mulle kävi samalla tavalla SS-ponien kanssa. Ensin pidin niitä outoina ja epähygieenisinä karvakasoina, mutta kun Truly kotiutui alkoi uusien karvakuonojen etsintä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :D Toinen mulla oli Perfume Puffit, ne näytti vaan tosi oudoilta. Mutta nykyään nekin kyllä on tuolla hankittavien listalla..

      Poista