torstai 23. heinäkuuta 2015

Ponilaatikossa tapahtuu

Ponilaatikossa näyttää pitkästä aikaa tapahtuvan jotain!

Viikonloppuna olin eläintenhoitovuorossa jonka takia päivällä oli muutaman tunnin mittainen pitkästyttävä tauko. Ajattelin että voisin pitkästä aikaa käydä kirpputorikierroksella, ihan vaan kurkkaamassa että mitä sieltä löytyy. Lähinnä jos löytyisi vaikka Disney-klassikoita.

Huomasin heti että kirppiksellä oli jotenkin poikkeuksellisen paljon poneja tarjolla. Heti ensimmäisessä hyllyssä oli muutama feikkiponi jotka melkeen nappasin mukaani, mutta päädyin kuitenkin jättämään hyllyyn. Kun saavuin viimeiselle käytävälle, jouduin toteamaan että jäätiin kyllä ilman leffoja ja lehmäpatsaita. Mutta mikäs se siellä viimeisessä hyllyssä odottikaan! Pina Colada! Totesin että tämän täytyy kyllä olla jonkinsortin ponikohtaloa, Pina Colada kuitenkin ehdottomasti lempiponini ja löydän sen pitkän ponihiljaisuuden jälkeen.Oli pakko heti autossa ottaa kuva, ja ei muuta kun Pina Colada mukaan ja kunnostamaan kun pääsee illalla kotiin! On ehkä ihan hyvä, että tämä poni oli suhteellisen hyvässä kunnossa. Kunnostustaidot saattavat olla hieman ruosteessa..

Mutta voi että miten ihanaa olikaan pitkästä aikaa päästä suoristamaan ponihiuksia! Ei voi kyllä muuta sanoa kuin että tätä on ollut ikävä. Ehkä se on pakko kuunnella ponikohtaloa ja ruveta keräämään kokoelmaa takaisin.. Tästä on hyvä aloittaa, aivan ihana Pina Colada;
1 kommentti: