tiistai 5. syyskuuta 2017

Ponilaatikon uusi alku

Pitkästä aikaa täällä! Olen jo lähemmäs kaksi vuotta haaveillut poniharrastuksen aloittamisesta uudelleen, mutta tuntuu että aina on joku syy olla aloittamatta. Nyt se aika kuitenkin on vihdoin tullut. Paljon on parissa vuodessa tapahtunut ja 600 ponin kokoelma on tällä hetkellä hyvin vaatimaton, noin 30 ponin kokoelma. Kyllä se siitä pikkuhiljaa kasvaa! Ja voi että, miten onkaan ponimetsästystä kirpputoreilla ollut ikävä!

Jouduin poistamaan blogista päivitykset melkein 3 vuoden ajalta, koska ne eivät vaan enää toimineet. Kuvat olivat kadonneet ja jopa tekstin kanssa oli ongelmia. Mutta ei se mitään, ihan mukava aloittaa puhtaalta pöydältä.

Tämän blogin uuden elämän voisin aloittaa vaikka kuvasarjalla Pina Colada-siskosten kampaamopäivästä.

Ensimmäisenä lapsuuden Pina Colada, jolla ei nyt iha todellista hiusongelmaa ollut, mutta jotain uutta se kaipasi. Joten ajattelin antaa sille myös uudet kiharat. Hännän kanssa kävi pieni moka ja oli yön aikana kiharat löystyneet, mutta kiva siitä tuli muutenkin! Olen paljon tyytyväisempi tähän ensimmäiseen.

Pina Colada ennen ja jälkeen! Voi että miten tyytyväinen olen tähän!
 
 
Toisena sitten toinen, kirkkaamman värinen Pina Colada. Tämä on yksi lempiponeistani, ellei jopa lempiponi. Mutta että voi olla joskus vaikeaa saada hiukset tottelemaan käskyjä! En ymmärrä mikä tämän ponin hiuksia vaivaa, ne eivät ole kuivat eivätkä kärsineen tuntuiset, mutta pari päivää pesun jälkeen suorastaan räjähtävät ja poni alkaa havitella afron kasvattamista. Niin monta kertaa näitä hoitoaineella käsitellyt ja suoristellut, mutta tuloksetta. Joten ajattelin oikaista ja kihartaa mokomat hiukset. Tässä siis ennen ja jälkeen-kuvaa! Muutama kuva itse prosessistakin.
 Ja jälkeen!
Ja tulihan siitä paljon parempi! Vähän on isohkot kiharat, halusin kokeilla jotain uutta. Kiva se on, mutta toisen Pina Coladan hiuksista pidin enemmän, joten voi olla että joku päivä vaihdan tämän kampauksen myös. :D Mutta toivottavasti tämä nyt pysyy paikallaan eikä räjähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti