keskiviikko 1. elokuuta 2018

Ponilaatikon uusi alku

Tervetuloa Ponilaatikon uuteen blogiin!
Pitkästä aikaa täällä! Olen jo lähemmäs kaksi vuotta haaveillut poniharrastuksen aloittamisesta uudelleen, mutta tuntuu että aina on joku syy olla aloittamatta. Nyt se aika kuitenkin on vihdoin tullut. Paljon on parissa vuodessa tapahtunut ja 600 ponin kokoelma on tällä hetkellä hyvin vaatimaton, noin 30 ponin kokoelma. Kyllä se siitä pikkuhiljaa kasvaa! Ja voi että, miten onkaan ponimetsästystä kirpputoreilla ollut ikävä!
Jouduin poistamaan blogista päivitykset melkein 3 vuoden ajalta, koska ne eivät vaan enää toimineet. Kuvat olivat kadonneet ja jopa tekstin kanssa oli ongelmia. Mutta ei se mitään, ihan mukava aloittaa puhtaalta pöydältä.


Tämän blogin uuden elämän voisin aloittaa vaikka kuvasarjalla Pina Colada-siskosten kampaamopäivästä.
Ensimmäisenä lapsuuden Pina Colada, jolla ei nyt iha todellista hiusongelmaa ollut, mutta jotain uutta se kaipasi. Joten ajattelin antaa sille myös uudet kiharat. Hännän kanssa kävi pieni moka ja oli yön aikana kiharat löystyneet, mutta kiva siitä tuli muutenkin! Olen paljon tyytyväisempi tähän ensimmäiseen.

Pina Colada ennen

Ja Pina Colada jälkeen!


Lapsuudenponini lisäksi minulla on toinenkin Pina Colada (EU versio), joka kovasti kaipasi muodonmuutosta. Halusin tälle ponille kuitenkin jotain erilaista, joten päädyin hieman.. villimpään kampaukseen. :D

Toinen Pina Colada ennenJa Pina Colada jälkeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti