Kirjoittaja

Blogin takana kirjoittelee 27-vuotias, poneihin jo pienenä hurahtanut nainen. Olen poneja keräillyt kaksi kertaa, ja ensimmäisellä kerralla poneja olikin kertynyt reilusti lähemmäs 600 kappaletta. Elämä kuitenkin heitteli milloin mihinkin, ja päätin luopua harratuksestani toistaiseksi ja myin koko kokoelmani vuonna 2014.

Vuonna 2017 kuitenkin päätin aloittaa uudelleen. Koko ajan harrastusta on ikävä ollut, mutta sopivaa hetkeä ei ole löytynyt. Nyt se täydellinen hetki löytyi.

Tällä hetkellä poneja ei ole vielä lähellekkään yhtä paljon kuin aiemmin, mutta kokoelma kyllä kasvaa reipasta vauhtia. Pian täytyy jo lähteä ikeaan shoppailemaan uutta ponihyllyä!

Suuri osa harrastustani on ponien entisöiminen. Ponit kuitenkin ovat leluja, ja suurin osa onkin päässyt pitkän ikänsä aikana lapsien käsittelyyn. Jotkut ovat saaneet saksista, jotkut tussista. Kunnostan löytämäni ponit parhaan kykyni mukaan, jonka jälkeen ne joko jäävät omaan kokoelmaani tai saatan ne muiden keräilijöiden saataville.

Tavoitteeni on joku päivä omistaa jokainen G1-poni. Hullulla ehkä hieman isot tavoitteet, mutta tästä on hyvä lähteä!


Omat lapsuudenponini: Lemon Drop, Daffodil, Sundance, Pina Colada, Posey, Baby Rainfeather, Baby Sapphire, Baby Firefly sekä Baby Cuddles.

4 kommenttia:

 1. Mä tartteisin ponineuvontaa. Voisitko auttaa mua? riite@netti.fi

  VastaaPoista
 2. Oks nää löytäny millon ton prinsessa lunan? Mie kerräilen palajon poneja, mutta ke ei oo Frienship is magicist löytyny melkei yhtää suht halavalla, nii miul on vua 2, rainbow dash ja fluttershy. Elä laita sähköposttii ku ei justiisa pääse jonku ihimee jutskan takkii. Erikoisest murteest huolimat uoon kohta 11 vuotta ja saamas synttärilahajaks Twilightin. :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Moikka! Eniten taidan ostaa poneja Ebaystä. Toiseksi eniten sitten MLP arenalta. :)

   Poista