Kirjoittaja

Tämän blogin tekstien takana on 25-vuotias nainen. Henkiseltä iältään varmaankin lähemmäs 10. Elämää vilkastuttamassa myös kaksi ylivilkasta, kaikkea rakastavaa labradorinnoutajaa.

Jo pienenä ponit olivat iso juttu. Ponit olivat ainoa lelu jolla halusin leikkiä. Tai oikeastaan halusin vain kylvettää niitä, en niinkään leikkiä. Se kyllä näkyykin lapsuudenponeissani hyvin, sen verran käkkärät ja kuivat hiukset löytyy nykyään. Siitä se sitten oikeastaan lähtikin. Halusin laittaa vanhat ponini kuntoon.

Etsiessäni neuvoja miten kunnostaa vanhoja poneja, en voinut olla huomaamatta miten moni niitä keräilee. Täytenä yllätyksenä tuli myös se, että poneilla on jokaisella omat viralliset nimet. Otin selvää mitä poneja itseltäni löytyy, ja sen jälkeen huomasinkin jääneeni jo ponikoukkuun. Sille ei voinut mitään, se vaan iski. Laitettuani omat ponini kuntoon, rupesin etsimään netistä huonokuntoisia yksilöitä jotka voisin kunnostaa ja lisätä omaan kokoelmaani. Siinäpä se kokoelma sitten nopeasti kasvoi yli 500 ponin laumaksi.

Vuoden 2013 jouluna myin kuitenkin koko kokoelmani. Lopetinko poniharrastukseni? En todellakaan! Nyt vain suuntani on enemmänkin ponien kunnostus. En voi luvata etteikö vahingossa ne tietyt ponit jäisi omaan hyllyyn, mutta pääsääntöisesti pyrin kunnostamaan kärsineitä raukkoja.

Mutta miksi poneja? Voisi sanoa että kerään ja kunnostan poneja nostalgian ajamana.


Kaiken pahan alku ja juuri, minä oikealla

2 kommenttia:

  1. Mä tartteisin ponineuvontaa. Voisitko auttaa mua? riite@netti.fi

    VastaaPoista
  2. Oks nää löytäny millon ton prinsessa lunan? Mie kerräilen palajon poneja, mutta ke ei oo Frienship is magicist löytyny melkei yhtää suht halavalla, nii miul on vua 2, rainbow dash ja fluttershy. Elä laita sähköposttii ku ei justiisa pääse jonku ihimee jutskan takkii. Erikoisest murteest huolimat uoon kohta 11 vuotta ja saamas synttärilahajaks Twilightin. :D

    VastaaPoista